Curăţenie la domiciliu timişoara

Curăţenie la Domiciliu Timişoara. Cele Mai Bune Servicii de Curăţenie din Timişoara.

N

Garanția Satisfacției 100%

N

Profesionalism și Atenție la Detalii

N

Disponibilitate 24/7

Curăţenie la domiciliu timişoara

Curăţenie la Domiciliu Timişoara. Cele Mai Bune Servicii de Curăţenie din Timişoara.

N

Garanția Satisfacției 100%

N

Profesionalism și Atenție la Detalii

N

Disponibilitate 24/7

Servicii Curăţenie la Domiciliu Timişoara

Curăţenie Generală Ap.1-4 Camere

Serviciul nostru de curățenie generală pentru apartamente cuprinde curățarea prafului pe suprafețe, aspirarea și spălarea pardoselilor, până la lustruirea mobilierului și curățarea ferestrelor accesibile.

Curăţenie Canapele si Saltele

Serviciul nostru folosește tehnologia avansată a aspiratorului cu injecție-extracție pentru a asigura o curățenie și igienizare de neegalat

Curăţenie Generală Case şi Duplexuri

Serviciul nostru de curățenie generală pentru case si duplexuri cuprinde curățarea prafului pe suprafețe, aspirarea și spălarea pardoselilor, până la lustruirea mobilierului și curățarea ferestrelor accesibile.

Vrei sa stii cat te costa curatenia generala? Spune-ne cate camere are locuinta ta si iti trimitem pretul in maxim 2 ore!

Facem Curăţenia Generală Simplă Pentru Tine

Curatenie_la_domiciliu_timisoara_pret
debarasari-timisoara-pasul-unu

Primește Oferta Ta Personalizata

Îți oferim rapid o estimare gratuită și detaliată, personalizată exact după cerințele și specificațiile spațiului tău. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea locuinței, echipa noastră este pregătită să îți asigure un serviciu de curățenie de top, adaptat nevoilor tale.

debarasari-timisoara-pasul-doi

Programeaza Intalnirea de curatenie

Alegem împreună cea mai bună zi pentru serviciul tău de curățenie generală. De la stabilirea detaliilor specifice curățeniei până la finalizarea serviciului, organizăm totul pentru tine. Echipa noastră se adaptează programului tău și necesităților locuinței, asigurându-se că procesul de curățenie este cât se poate de convenabil și fără bătăi de cap pentru tine.

curatenie_la_domiciliu
curatenie_la_domiciliu_timisoara
debarasari-timisoara-pasul-trei

Relaxeaza-te

Bucură-te de o curățenie fără griji. Ne ocupăm noi de tot, de la început până la sfârșit, pentru a-ți asigura o experiență fără stres.

Ce tipuri de locuințe curățați?

Firma noastră de curățenie oferă servicii de curățenie la domiciliu pentru întreaga zonă rezidențială din Timișoara și împrejurimi, inclusiv pentru apartamente, penthouse-uri, case și duplexuri.

Cum se efectuează plățile?

Plata pentru serviciile de curățenie se realizează în general la finalul lucrărilor, după ce aveți ocazia să verificați întregul spațiu alături de coordonatorul echipei noastre. Metodele de plată disponibile includ cardul de credit sau debit, transferul bancar și plata în numerar.

    Câte persoane vor veni să curețe locuința?

    Echipele noastre de curățenie sunt alcătuite din una sau mai multe persoane, în funcție de mărimea locuinței dumneavoastră și de complexitatea serviciului de curățenie solicitat. Fiecare echipă lucrează sub îndrumarea atentă a unui coordonator, iar toți angajații noștri sunt persoane de încredere, fără cazier judiciar.

      Cum se face accesul în locuința dumneavoastră?

      Echipa noastră se poate deplasa la locația dumneavoastră cu câteva zile înainte de data programată pentru curățenie, pentru a evalua locuința ce urmează a fi curățată și pentru a prelua cheia imobilului, care va fi returnată la finalul serviciilor de curățenie, sau puteţi sa ne inmanaţi cheia în momentul în care ajungem la locaţia dumneavoastră, la data şi ora stabilită. Dacă preferați să fiți acasă în timpul curățeniei, ne face plăcere să vă avem alături pentru a supraveghea lucrările alături de coordonatorul echipei noastre.